PREOBLIKOVANJE TELESA

V našem studiu uporabljamo za hujšanje, izgubo cm in preoblikovanje telesa vrhunske napredne tehnologije proizvedene izključno v Evropi, kot so:


Prijava na termin

Napredne tehnologije za preoblikovanje telesa, ki jih uporabljamo so podprte z opravljenimi neodvisnimi študijami, kjer se potrjuje njihova učinkovitost in delovanje.

Prav tako imajo vse zdravniške certifikate (tudi FDA in priznanje združenja plastičnih kirurgov) in so popolnoma NEŠKODLJIVE in NE POVZROČAJO NOBENIH STRANSKIH UČINKOV, saj njihovo delovanje izboljšuje krvni obtok, lajša venski sistem in blagodejno vpliva na celo telo.

Vse terapije pri nas lahko obiskujejo vsi – tudi otroci in starostniki, saj je pri nas vadba in terapija dovoljena vsakomur, ki lahko gre na sprehod ali se zmerno giba.

V zavihkih najdete opis posameznih terapije v praksi pa se za rezultat in preoblikovanje telesa običajno poslužujemo raznih kombinacij več vrst naprav, da dosežemo najboljši učinek.

Vsak posameznih je drugačen in je zato terapija ter njeno trajanje vselej določena individualno, glede na problematiko, želje in realno stanje.Za podrobnješo ponudbo vas vabimo, da se naročite na popolnoma neobvezujoč brezplačni posvet, kjer bomo glede na vaše stanje, želje in cilje določili vrsto terapije in kombinacije, ki bi bile za vas najbolj primerne.

Za več vprašanj samo vam na voljo na telefonski številki 040 190 088 ali na info@hypoxi-koper.si