LIPO LASER

Kaj je Lipo laser

Lipo laser je najnaprednejša profesionalna naprava s tehnologijo hladnega laserja, za zmanševanje maščobnih oblog in oblikovanje telesa. Lipo laser s  pomočjo foto-kemičnega efekta deluje neposredno na maščobne celice, da se odprejo pore v celičnih membranah, preko katerih se trigliceridi razgradijo v proste maščobne kisline in glicerol. Maščobne celice se stopijo na naraven način – brez kirurških posegov, brez bolečin in brez stranskih učinkov!

POTEK TRETMAJA

Pred pričetkom tretmaja se posvetujemo s stranko o njenih željah in pričakovanjih, izpolni tudi vprašalnik glede morebitnih kontraindikacij in opravimo meritve predelov telesa, ki jih bomo tretirali. Po želji naredimo tudi fotografije ‘prej’ in ‘potem’. Pri tretmaju aplikatorje z diodnimi laserji namestimo na izbrani del telesa. Nato vklopimo napravo, stranka pa med tem počiva, bere, posluša glasbo,…. Občuti prijetno toploto in nikakršnih neprijetnih zvokov ali bolečin. Lahko se izvajajo na vseh tipih kože in na vseh predelih telesa. En predel tertiramo minimalno 20 minut, kot je potrebno, da se prične postopek lipolize. Postopek je prijeten in brez bolečin, čuti se le prijetna toplota. Po tretmaju je nujna čimprejšnjo aerobno aktivnost v trajanju 30 minut, najkasneje v 12 urah. Zato takoj po tretmaju z Lipo laserjem priporočamo HYPOXI terapijo ali 30 minutni tretma biostimulacije telesa s Futuro Ultratone, ki se je do sedaj izkazala za eno najučinkovitejših metod učvrstitve telesnih tkiv. Tako telesu pomagamo spodbuditi naravne metabolične procese za presnove sproščenih maščobnih rezerv. Vadba takoj po tretmaju z Lipo laserjem prepreči, da bi telo sproščene maščobne rezerve ponovno uskladiščilo. Takoj po tretmaju se lahko vrnete k vašim vsakodnevnim aktivnostim

Laserska liposukcija je popolnoma naraven proces sproščanja maščobnih rezerv, ko telo potrebuje energijo iz zalog. LipoLaser ne ustvarja nenaravne reakcije in ne vpliva na ostale telesne strukture, kožo, žile in živčevje. Terapija Lipo Laserja je 100% varna in zanesljivabrez stranskih učinkov

lipolaser

Lipo laser omogoča ciljno izgubo maščobe

Z Lipo laserjem vplivamo na ciljno izgubo maščobe na izbranih predelih:

 • okoli pasu (trebuh in ledveni del),
 • na hrbtu (guba na modrcem),
 • na podbradku,
 • okoli rok – nadlaht,
 • na stegnih,
 • na zadnjici.

TAKOJŠNJI REZULTATI

Rezultati so lahko vidni že takoj po prvem tretmaju. Običajna dosežemo izgubo do 2 cm okrog trebuha pri vsakem tretmaju. Za optimalne rezultate je priporočljivo do 10 tretmajev 2-3x tedensko.

Za še izboljšane rezultate z napravo Lipo laser priporočamo naslednje:

 • Na tretmaje Lipo laserja pridite v udobnih oblačilih in udobnem spodnjem perilu.
 • Tik pred tretmajem laserske lipolize ne jejte težke hrane, če je le možno dve uri pred tretmajem ne uživajte hrane.
 • Pijte veliko vode, še posebno veliko do 6 ur po tretmaju. Količina popite vode naj bo 10% polovice vaše teže dnevno, vendar ne manj od 2 litra dnevno.
 • Držite se lažje diete, da boste pridobljeno stanje obdržali tudi na dolgi rok.
 • Zmanjšajte dnevni vnos hrane.
 • Poskrbite za dnevno telesno aktivnost , vsaj 30 min kardio vadbe na dan.

Ne pozabite, da se vaše telo nenehno spreminja, zato rezultati ne bodo enaki po vsakem tretmaju. Praviloma bo obseg tretiranega predela po vsakem tretmaju manjši, če se boste držali ustreznih prehranjevalnih navad, pili dovolj vode in skrbeli za vsakodnevno telesno aktivnost. Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo!

 

Želite izvedeti več o izgubi maščobe z LIPO LASER-jem?

Za naročilo na termin ali dodatna vprašanja smo na voljo: