ULTRATONE anti-age

MENU ZA OBRAZ

Ultratone Futura Pro omogoča natančno biostimulacijo obraza z 40-imi bioptičnimi elektrodami, pri kateri se vsako minuto spremeni 150.000 programskih faz od nekirurškega liftinga, drenaže, hidratacije.44 različnih impulzov omogoča nešteto različnih terapij. Razlog več, da biostimulacijo lahko uporabljamo tudi vsak dan. S to terapijo utrjujemo mišice na obrazu, vratu in dekolteju, in jim povrnemo mladostno obliko.

ultratone-futurapro-obraz

ZA MLAJŠI VIDEZ

Ultratone vam omogoča obrazne terapije, ki jih potrebujete in želite. Kaj lahko naredi za vaš Obraz v 20 minutah?

Za mlajše kože je to priporočljiva telovadba, s katero ojačamo obrazne mišice in zaviramo staranje (kot preventiva), odličen nadomestek ZA OBRAZNO JOGO (saj so rezultati po 12 obiskih enaki nekje 3-4 mesecem redne vsakdanje vadbe).S terapijo ponovno pospešimo pretok limfe, napnemo kožo, izboljšamo hidracijo, zmanjšamo temne kolobarje pod očmi.Koža izgleda spočita, rožnata, je na otip mehka in sijoča.

a055c3_f22f51cb40a941ccaf3e007dcd4a66bf    a055c3_18edfcf478e74722827b7ed290b2bbaf

Za starejše kože:

Ne kirurški dvig – facelit
programi, ki z vadbo in krepitvijo obraznih mišic zmanjšajo izrazne gube in napno ohlapno kožo.

Pomlajevanje, tonus in zgladitev
futura-pro-hypoxi-koperprogrami, ki s pospešitvijo produkcije kolagena in elastina napnejo in dvignejo globoke obrazne mišice.

Limfna drenaža & odstranjevanje toksinov aktivira limfni sistem, drenira odvečne tekočine in toksine za čistejšo polt.

Zmanjšanje gub dosežemo z učvrstitvijo oslabelih obraznih mišic in izboljšanjem napetosti kože.

Sijoč nasmeh izredno izboljša predel okoli ust, povrne se mladost in energija.

Ultracelični Mikrotokovi energijsko obogatijo aktivne sestavine v kremah in gelih za pomlajevanje in tonus kože, idealni za izboljšanje teksture in elastičnosti.

Ultrazvok omogoči segrevanje globljih plasti kože, nadomesti izgubljeno vlago, manjše gubice takoj izginejo, večje niso več toliko izrazite.Navlaži se povrhnjica, stranka ima prijeten občutek še nekaj dni po prvem tretmaju, pri vsaki ponovitvi dalj časa.Koža je ponovno rožnata in napeta, izgled stranke je spočit, kolobarji pod očmi zmanjšani, zabuhle veke izrazito manj opazne.

Vzdrževanje programi omogočajo, da ohranimo vse dosežene rezultate in izboljšanja.

 

Naročilo na termin lahko izvedete:
preko SPLETNEGA OBRAZCA,
preko e-maila Info@Hypoxi-Koper.si
,
ali po telefonu 040 190 088.