LPG Endermolift

OBRAZnowe logo LPG(1)

LPG ENDERMOLIFT™ anti-aging celična stimulacija

ENDERMOLIFT™ – anti-aging celična stimulacija LPG je 100 % naravna metoda pomladitve Vašega obraza z globinskim delovanjem, ki učvrsti kožo in zabriše sledi staranja.

Kože je živ organ, njena celična aktivnost ohranja njeno ČVRSTOST, MEHKOBO in ZDRAV SIJAJ. Po 25.letu se v fibroblastih zmanjša produkcija kolagena in elastina, koža prične zgubljati volumen in napetost, pojavijo se prvi znaki staranja,gube in gubice, videz kože je pust, utrujen, konture obraza niso čvrste.fd-accueil-traitements

Metoda Endermolift™ zagotavlja takojšnje rezultate, predvsem zdrav sijoč videz in naravno sproščenost obraza. Vsaka terapija prispeva k zgladitvi gub, učvrstitvi obraznih potez in splošnem izboljšanju videza kože.Terapija je tudi zelo prijetna in sproščujoča, posebna vrsta masaže obraza.

Kako deluje endermolift?

Mikropulzirajoča Lift masažna glava (patentirana s strani LPG) s posebnimi krilci povzroča valovanje tkiva in s tem nežno stimulira kožo k obnovi in jo prekrvavi. V odvisnosti od frekvence masažnih krilc (4, 8 ali 16 pulzov na sekundo) in od moči zajemanja tkiva (z nastavljivo intenzivnostjo), Lift masažna glava ustvarja edinstvene stimulacije za različne lepotne cilje.

Lepotni cilji Endermolift™ stimulacije519_e0badliftm6_2

– glajenje gub in gubic

– učvrstitev obraza

– povečanje volumna obraza, oblikovanje kontur obraza

svež, sijoč izgled kože

Za kakšno kožo je primeren Endermolift™ ?

– če Vaša koža izgublja gostoto, čvrstost in napetost

– čutite, da je prezgodaj ali pa prepozno za uporabo bolj agresivnih metod

– sprejemate dejstvo, da se starate, a vseeno želite zdravo, čvrsto kožo in svež, žareč videz poln energije

– če želite izboljšati oz. zadržati mladostnost svoje kože a055c3_235c05fbfd5b4d6b96e27ec424c4a96e

– če verjamete, da skrb zase vključuje dobro počutje in sprostitev

– če se zavedate pomena preventive in želite preprečiti postaranje kože še preden se pojavi

– bi radi izgledali taki, kot ste, le nekoliko mlajši, ne bi pa radi bili brezizrazni ali izgledali kot kdo drug

– če iščete vmesno pot med pretirano nežnimi in neučinkovitimi metodami ter na drugi strani tveganimi in invazivnimi metodami

Tehnologija LIFT

S svojimi mikropulzi (izmenični prijem in popuščanje), lift masažna glava s krilci (patentirana s strani LPG) nežno stimulira kožo. V odvisnosti od frekvence (4, 8, ali 16 pulzov na sekundo) in izbrane sesalne moči (nastavljiva intenzivnost), lift masažna glava ustvarja različne stimulacije za specifične lepotne ali terapevtske cilje. Na ta način obravnavamo različne tipe težav, kot so fibroze, edemi, brazgotine, gube, tanka in ohlapna koža.

 

 

Naročilo na termin lahko izvedete:
preko SPLETNEGA OBRAZCA,
preko e-maila Info@Hypoxi-Koper.si
,
ali po telefonu 040 190 088.