Zgodbe o uspehu – Vera Kodelja

Dnevnik Vere Kodelja, (predpriprave na HYPOXI)

No tako, danes sem že tretjič obiskala Hypoxi Koper, kot ena izmed treh nagrajenk. Prvič sem bila oblečena kot potapljač, samo maske nisem imela hehe in me je obleka prijetno masirala, toda za lepoto se je treba malo potruditi in sem morala še malo na steper.Drugič sem imela povite noge, trebuh in roke Alu-spužvo, kjer sem spet uživala v masaži in še grelo me je, da me ni zeblo, seveda in potem sem delala steperju družbo. počuje po treningu je malo utrujeno, toda prijetno in spim kot ubita, pa še veliko vode spijem in je WC postal moj prijatelj.
Hvala Hypoxi:-)

10985221_437899859702268_8040020847535372036_n

Dnevnik Vere Kodelja, drugi teden v studiu 

Povem vam dragi moji, da odrekanje sploh ni lahko….sploh pa če je polna miza dobrot in ti ne smeš vsega popapcat. Toda volja je močnejša od očk in ust in to je zelo dobro. Z mano je že nekaj terapij v studiu Hypoxi in seveda se je treba držati reda, če hočem videti rezultate lepe postave. Saj drage moje dame, prihaja poletje in bo treba kmalu obleči kopalke, pa malo bolj lahke majčke,katere pokažejo naše zimske obročke… vse čokoladice, bombončki, tortice, čipsi… je končalo v predalu in na mizise je pojavilo zeloo veliko zelenjave take in onake, sadje, ribe, zelenjavne juhice in velikooooo vode. Seveda je limona tudi zaželjena. Ampak počutje po vsemu temu jedilniku je pa res dobro, počutiš se lažjo, drugačno.
Mislim da mi ne bo problem prestati vseh vadb, ker pričakujem, da bom
dosegla zadani cilj, in seveda ne bi bilo lepo do Mojce in Boruta, ki se z mano vred trudita.
Zato pa se veselim spet naslenjih treningov.

Danes sem namreč spet po štirih dneh premora bila v Hypoxi koper na nadaljevanju tretmaja hujšanja, zdrave prehrane, razstrupljanja telesa…
Počasi sem se navadila drugačnega menija brez mesa in sladkarij, čipsa in ostalih prigrizkov. Navadila sem se piti veliko vode in ugotovila, da to sploh ni težko. Počutim se dobro.
In danes mi je tehnica za nagrado pokazala kar 2 kg manj, s tem, da še nisem pričela s hypoxi terapijo.
Bravo jaz 🙂

Vera je v tretjem tednu povzela svoje HYPOXI potovanje :

Ne bojte se razdalje med vašimi sanjami in stvarnostjo.Če lahko o nečem sanjate, lahko to tudi uresničite.
Prepričanje, da je vse mogoče, …ti da krila,…ga vzameš za svojega…takoj…in poletiš svojim ciljem in sanjam naproti.
Tudi jaz počasi, a vztrajno letim proti moji vitkejši postavi naproti. S pomočjo Hypoxi Koper. V teh nekaj tednih treninga sem se naučila prehranjevati, piti veliko vode in samodiscipline.
V tem času sem imela kar tri velike izzive . Prvi izziv je bil rojstni dan mojega vnuka, drugi moj rojstni dan in sedaj e velika noč. V vseh praznikih sem pripravljala veliko hrane in peciva, toda..glej…držala sem se svojega jaz in z lahkoto sem zrla v lepo pripravljeno mizo in si postregla samo s tistim, kar je zame pomembno.
Ob vsem tem ugotoviš, da se lahko družiš in zabavaš tudi brez gore mastne, kalorične, sladke hrane in pijače. Počasi se tudi moje skupno potovanje v Hypoxi studio približuje h koncu.
Rezultati so že vidni.Jutri pa spet veselo na trening 🙂

Vera opisuje svoje občutke ko se HYPOXI treningi bližajo h koncu :

Nikar se ne bojte novih izzivov…., zagrabite vsako priložnost in ji probajte biti kos na najboljši način. Velikokrat nas najprej preplavi misel, saj to ni zame, verjetno ne bom zmogla…pa kaj mi to rabi….toda mi smo tu, sedaj živimo. Vsak izmed nas je na tem svetu z neko “misijo”, ki jo več ali manj dobro opravi. Nihče izmed nas ni popoln, vsi se trudimo po svojih najboljših močeh. Vse kar naredimo, je narejeno iz srca in ljubezni, vse kar nam je podarjeno, je dobrodošlo in sprejemamo z odprtimi rokami.
Vsi imamo cilje h katerim stremimo, vsakdo pride do njega tako ali drugače.
Tudi moj cilj v Hypoxi studiu v Kopru se počasi bliža.
V tem času sem se soočila z več izzivi, k sem jih z nekaj več volje in discipline uspešno premostila. Rojstni dnevi, velika noč, vse te praznike sem preživela v družbi sorodnikov in prijateljev, in seveda ob polni mizi vse mogočih potic, ki sem jih tudi sama spekla, pa še ostale hrane in pijače. Od kar hodim na treninge sem se naučila discipline prehranjevanja in mi ni težko gledati obložene mize, toda na krožnik položiti živila, ki so bolj zdrava.
Seveda , motivacijo mi daje tudi tehnica , kjer kazalec vsakokrat pokaže malo manj dekagramov in seveda tudi pohvala s strani Mojce in Boruta.
Še malo pa bo treninga konec in upam, da bom upravičila zaupanje Hypoxi studia.

Vera Kodelja je v enem mesecu izgubila 7,2kg in v obsegu:
– 10cm pod
-14 cm v pasu
kar -22 cm v trebuhu
– 7cm v bokih in
– 9cm v jahalnih hlačah.
Vera je svojo vadbo izvajala na HYPOXI Vacunautu in HYPOXI Dermology 12 kombinacij in 6 limfnih drenaž s kardio vadbo.
Danes kar žari, slike pa povejo vse 🙂

11206078_437899933035594_8178026567788314299_n 11169946_437899929702261_3337190312254895164_n 1551477_437900096368911_5114935498208186387_n