Za velike trebuhe je krivo leno črevesje

Ali ste vedeli, da je za več kot polovico maščobnih oblog okoli trebuha krivo leno črevesje? K sreči obstaja enostaven način, kako se tega rešiti.

Za višek kilogramov je pogosto krivo leno črevesje, ki ne samo, da povzroča višek kilogramov, pač pa se v telesu nabirajo tudi strupene snovi iz katerih se kasneje lahko razvijejo tudi najnevarnejše bolezni, vključno z rakom. Če imate dobro prebavo in aktivno črevesje, potem v telesu izgori več maščob, vi imate več energije, se boljše počutite, najpomembneje pa je, da se telo čisti po naravni poti.

K sreči obstaja preprost in zdrav način, kako zaposliti črevesje.

Potrebujete 6 suhih sliv. Dajte jih v kozarec in čeznje polijte približno 1 dcl vrele vode. Kozarec pokrijte in pustite 10 minut.

Med tem v drugi skledi pripravite mešanico 2 žlici ovsenih kosmičev, 2 žlici lanenih semen in 2 žlici kakava. Vse to prelijte s 3 dcl kefirja.

Med tem so se slive že ohladile. Sesekljajte jih na drobno in dodajte k mešanici semen in kefirja. Vse skupaj dobro premešajte in pustite stati v hladilniku čez noč.

Če boste to jedli vsako jutro na tešče, boste že po nekaj dneh čutili olajšanje v trebuhu. Manj boste napihnjeni in napeti, popravila se vam bo polt, lasje, nohti, najpomembneje pa je, da se vam bo že po prvem tednu obseg okoli trebuha vidno stanjšal.img-185916755-660x440