Rezultati,prednosti in vpliv na zdravje

Rezultati, ki jih želimo videti

images

Z dieto in telovadbo izgubljamo maščobe enakomerno po telesu. Najprej shujšamo v obraz in prsi, kar si najmanj želimo. Vakuumska HYPOXI terapija pa deluje usmerjeno na določene dele telesa, kot prikazuje slika:

HYPOXI TRENING:
pri treningu v vakuumski komori 60% od zmanjšanja skupne teže odpade na noge in zadnjico ter 30% na trebuh, pas in boke
pri treningu v vakuumski obleki 80% od zmanjšanja skupne teže odpade na trebuh pas in boke in 10% na zadnjico in noge.

PRIMER:
Če pri HYPOXI treningu izgubimo 10 kg skupne teže, bo na trebuhu, pasu in bokih za 8 kg manj maščob, obseg pa manjši za 15 cm.
Če izgubimo 10 kg z dieto in običajnim treningom, bomo na trebuhu in bokih izgubili samo 2 kg in 4 cm v obsegu.

Po 12 obiskih je pri intenzivnem programu in disciplinirani prehrani pričakovano zmanjšanje teže za 2-4 kg. Z redukcijskim programov, ki traja od enega do štirih mesece, se prav tako pričakuje zmanjšanje teže za 2-4 kg mesečno.
V povprečju se za vsako zmanjšanje 1 kg na trupu zmanjša obseg za 1 cm, na nogah pa 0,5 cm.

POVZETEK:

Pomembno je, da preoblikujemo t.i.KRITIČNE DELE telesa in tam zmanjšamo obseg.Pa naj bo to trebuh (za postave jabolko in moške)

ali boki, stegna in zadnjica (za postavo hruške).Pri dodatni redni fizični vadbi namreč sprememba v kilogramih ni vedno enaka, saj

večanje mišične mase zmanjša razliko v kilogramih, centimetri in konfekcijske številke pa so tisti ki štejejo!

Po enem mesecu (12 obiskih) in ob upoštevanju prehrane ter napotkov terapevta je pričakovan rezultat ENA KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA MANJ.

PREDNOSTI TERAPIJE

S HYPOXI treningom boste dosegli svoj cilj hitro in z dolgoročnim učinkom. Sistematično boste trenirali tiste dele telesa, kjer si želite spremembe. Trening je prilagojen vašim individualnim potrebam – za to poskrbijo kvalificirani HYPOXI-Trenerji v pooblaščenih studiih. Vaša vadba tako ne bo nikoli preveč naporna ali nevarna za vaše zdravje.

Prvi rezultati so vidni že po nekaj obiskih. Samo trajanje HYPOXI-Metode pa je odvisno od vaših ciljev in vaše individualne konstitucije. Običajno traja od enega do treh mesecev, da dosežete svoje osebne cilje.

Posebnost pri HYPOXI treningu je v tem, da kljub kratkim vadbam lahko dosežete odlične rezultate. Vadba traja približno 30 do 50 minut na obisk.

TERAPIJA IN ZDRAVJE

Na vprašanje ali je HYPOXI®metoda zdrava, lahko odgovorimo z jasnim DA! saj temelji na preizkušenih zdravilskih metodah in metodah treningov, ki jih je HYPOXI®dosledno dodatno razvil. HYPOXI®-Trening ciljno odstranjuje trdovratno telesno maščobo, ki obremenjuje telo. Zmerno gibanje stimulira presnovo; vezivno tkivo se učvrsti in napne. Rezultat? Popolno telesno dobro počutje.

Posebnost terapije je tudi v tem, da je HYPOXI®-Trening popolnoma varen za ljudi s krčnimi žilami, saj stimulacija krvnega obtoka lajša venski sistem.
Pri nas velja preprosto pravilo: vsak, ki mu je dovoljeno zmerno kolesarjenje ali sprehod na svežem zraku, lahko izvaja HYPOXI® trening, ne glede na fizično kondicijo ali morebitne poškodbe hrbtenice, kolen in druge poškodbe.
V posebnih primerih pa se pred začetkom izvajanja terapije vselej posvetujemo z zdravnikom in po potrebi od stranke pridobimo tudi zdravniško potrdilo.

VEČ REZULTATOV NAJDETE NA NAŠI FB STRANI:

HYPOXI studio Koper