Poporodne terapije za preoblikovanje telesa

Predstavljamo vam nov način izgube cm, obsega, preoblikovanja telesa in hujšanja po porodu.

Ultratone Futura Pro to vse omogoča že po 6 tednih po porodu, dojenje pa ni nobena ovira.

Zakaj bi čakale, da otroci zrastejo, da boste lahko imele zadosti časa, da si privoščite nekaj zase, če lahko v nekaj tretmajih tedensko dosežete zavidljive rezultate in takoj učvrstite kožo, ki se je med porodoma povesila ter izgubite tistih par kg viška?

Posebnost našega studia je tudi v tem, da lahko otroka pripeljete s seboj v primeru ko vam varuška zataji in se vam zadnji trenutek zgodi, da bi morali tretma zaradi tega odpovedati.

Priznan HYPOXI Studio obala nudi hujšanje po porodu, odpravo celulita in maščobnih blazinic, lepši tonus, preoblikovanje postave, vse to brez diete in brez odrekanja.Nudimo zdrav način prehrane v kombinaciji s tretmaji za preoblikovanje telesa, ki se izvajajo individualno.

mama futura pro

Z nadaljnim obiskom in brskanjem spletne strani hypoxi-koper.si se strinjate z rabo piškotkov in sprejemate le-te. več info

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "omogoči piškotke" z namenom optimiziranja vaše izkušnje med obiskom. Če želite nadaljevati z obiskom brez sprememb nastavitev prosim kliknite "Sprejmem".

Zapri