PHIBROWS

O metodi
Vrisovanje obrvi po japonski metodi PHIBROWS® je med prvimi v Evropo pripeljal največji in vodilni strokovnjak v Evropi, Branko Babic, ustanovitelj Microblading akademije PHIBROWS®.

Metoda PHIBROWS® je primerna, če je želja obrvi urediti, poudariti obstoječo linijo, spremeniti obliko obrvi, napraviti volumen obrvi, če jih zaradi dolgotrajnega puljenja sploh ni več, ali pa so zelo redke. Metoda je zelo primerna tudi za osebe, ki so obrvi izgubile zaradi alopecije, karcinoma (kemoterapije) ali drugega razloga.

100% naraven rezultat
PHIBROWS® spada v skupino permanentnega make up-a in traja približno eno leto, lahko tudi več ali manj, odvisno od tipa kože. Vaših naravnih obrvi se ne puli, razen, če je želja po spremembi njenih oblik. Vrisovanje dlak poteka med obstoječimi, vašimi dlakami. Končni rezultat obrvi je 100% naraven.

Gre za najnaprednejso metodo japonskega vrisovanja obrvi, ki si jo lahko privoscite v nasem studiu!
S Phibrows rezilom dobimo najbolj naraven videz dlacic do sedaj, hkrati pa so PhiBrows barve povsem antialergene, brez kovin, ter niso testirane na zivalih.

 

PHIBROWS MASTER DANIJELA ŽILIĆ

Ime mi je Danijela in prihajam iz Ljubljane, kjer imam tudi svoj studio za izvajanje Microblading tretmajev.

Od malega rada ustvarjam, moja strast sta umetnost in estetika, zato me je Microblading navdušil po prvem ogledanem tretmaju. Takoj sem začutila, da je to tisto, kar si želim delati, tisto v čemer si želim biti najboljša.

Prepričana sem, da je tehnika ročnega vrisovanja obrvi čista umetnost in da je vsak izdelek edinstven in rezultat odraža ves trud, ki ga vložim pri svojem delu.

Po opravljenem tečaju pri Branku Babiču, sem se leta 2014 začela s tem ukvarjati profesionalno.

V treh letih lahko rečem, da sem s trdim delom in ogromno prakse dosegla veliko.Imam stranke, ki prihajajo iz celotne Slovenije, celo iz sosednjih držav na kar sem ponosna.

Maja 2016 sem prejela dodatno potrditev za svoje trdo delo : postala sem certificirani Phibrows Master za Slovenijo, kar je zame neizmeren uspeh in potrdilo, da sem izbrala pravilno pot in da delam pravilno.

Ta certifikat mi je dodelila Phibrows Akademija Branka Babiča, saj so smatrali, da lahko poleg popolnih tretmajev, začnem deliti svoje znanje in pomagam vsem, ki si želijo naučiti tehnike ročnega vrisovanja obrvi t.j. Microbladinga. Ponosna sem, da sem del ekipe Phibrows Akademije, da sem del naše Phibrows družine, ki je vsako leto večja. Do Branka Babiča čutim veliko mero spoštovanja, njegova dela so od samega začetka moj navdih.

V permanentnem make-up svetu je naredil ogromen napredek k izboljšanju tehnike, uporabi najkvalitetnejših materialov in higienskih standardov. Prav tako je uvedel uporabo Golden Ratio Dividerja – šestila (1,618) za oblikovanje oblike, začel je z uporabo digitalnega izračuna simetrije s pomočjo aplikacije Phibrows.

Njegovo veliko odkritje pa je tudi prvi Microblading pigment brez vsebnosti težkih kovin, ki ni narejen na osnovi železovega oksida. Microblading academy Branko Babic je najstarejša Microblading šola v Evropi.

Ideja o ročnem vrisovanju obrvi izvira iz Kitajske. Branko je izvirno idejo prilagodil evropskemu tipu ženske, ki je precej drugačen od azijskega.

Vse tiste, ki si želite popolnega, naravnega videza obrvi vabim, da se naročite v mojem studiu, ki se nahaja v Ljubljani na Brnčičevi 31 ali v  Kopru v Hiši Lepote, HYPOXI studio Koper, ki se nahaja na Serminu.

Naročite se na vrhunski tretma, kjer bomo pred pričetkom opravili natančen pregled in se pogovorili o vaših željah ter vam predstavili najboljšo opcijo za vas in vaš obraz. Garantiramo vam, da boste studio zapustili popolnoma navdušeni nad svojim novim videzom.

 

Lepo vabljeni!

danijela

POGOSTA VPRAŠANJA GLEDE IZVAJANJA TRETMAJA

Spodaj so odgovori na najbolj pogosta vprašanja, ki jih postavljajo stranke in sicer:

Kakšna je bolečina pri opravljanju tretmaja:

  • bolečina je minimalna in zelo odvisna od vsake posameznice (predvsem se jo občuti prvih 10 minut).

Kakšna je obstojnost pigmentov:

  • Obstojnost barve oz.pigmenta je zelo odvisna od vašega tipa kože.Če je koža problematična (zelo mastna ali suha) predvsem mastna, je potrebno hoditi na osvežitve bolj pogosto (do 12 mesecev).Po prvi korekciji je priporočljivo priti po pretečenih 12 mesecih.Seveda so tukaj tudi zunanji dejavniki, ki vplivajo na obstojnost pigmenta. Prepogosto sončenje v solariju, kozmetični tretmaji kot so abrazije, pilingi, agresivne kreme, hormonske težave – vse to so dejavniki, ki pomagajo k hitrejšemu bledenju pigmenta.

Kakšne barve uporabljate?

  • barve so nemške in ne vsebujejo težkih kovin! Kar pomeni, da po določenem obdobju ne bodo rdeče.

Microbladinga ne izvajamo v primeru:

  • seboroičnega dermatitisa in rosacee,
  • če jemljete močna zdravila kot so kortikosteroidi,
  • ko stranke jemljejo redno zdravila za redčenje krvi (tudi srčni bolniki, ki vsaki dan jemljejo aspirin),
  • pri strankah, ki imajo že star permanentni make up načeloma tretmaja ne izvajamo.V tem primeru, vas prosimo, da nam pošljete sliko, ali pridete na posvet, da se prepričamo, kaj je v vašem primeru sploh izvedljivo,
  • nosečnosti, zaradi pomanjkanja dokazov, ki bi potrdili ali zavrgli, da pigment in anestetik škodita otroku,
  • doječim materam (enako kot pri nosečnicah, ker ni dokazov kako vse to vpliva na materino mleko).

V primeru, da imate kakšne druge težave, ki niso navedene vas lepo prosimo, da nas na to opozorite.

GALERIJA PHIBROWS

V galeriji si lahko ogledate izdelke Danijele Žilić

unnamed-25 unnamed-23 unnamed-24 unnamed-22 unnamed-21 unnamed-17 unnamed-12 46