PHIBROWS Master Danijela Žilić

Ime mi je Danijela in prihajam iz Ljubljane, kjer imam tudi svoj studio za izvajanje Microblading tretmajev.

Od malega rada ustvarjam, moja strast sta umetnost in estetika, zato me je Microblading navdušil po prvem ogledanem tretmaju. Takoj sem začutila, da je to tisto, kar si želim delati, tisto v čemer si želim biti najboljša.

Prepričana sem, da je tehnika ročnega vrisovanja obrvi čista umetnost in da je vsak izdelek edinstven in rezultat odraža ves trud, ki ga vložim pri svojem delu.

Po opravljenem tečaju pri Branku Babiču, sem se leta 2014 začela s tem ukvarjati profesionalno.

V treh letih lahko rečem, da sem s trdim delom in ogromno prakse dosegla veliko.Imam stranke, ki prihajajo iz celotne Slovenije, celo iz sosednjih držav na kar sem ponosna.

Maja 2016 sem prejela dodatno potrditev za svoje trdo delo : postala sem certificirani Phibrows Master za Slovenijo, kar je zame neizmeren uspeh in potrdilo, da sem izbrala pravilno pot in da delam pravilno.

Ta certifikat mi je dodelila Phibrows Akademija Branka Babiča, saj so smatrali, da lahko poleg popolnih tretmajev, začnem deliti svoje znanje in pomagam vsem, ki si želijo naučiti tehnike ročnega vrisovanja obrvi t.j. Microbladinga. Ponosna sem, da sem del ekipe Phibrows Akademije, da sem del naše Phibrows družine, ki je vsako leto večja. Do Branka Babiča čutim veliko mero spoštovanja, njegova dela so od samega začetka moj navdih.

V permanentnem make-up svetu je naredil ogromen napredek k izboljšanju tehnike, uporabi najkvalitetnejših materialov in higienskih standardov. Prav tako je uvedel uporabo Golden Ratio Dividerja – šestila (1,618) za oblikovanje oblike, začel je z uporabo digitalnega izračuna simetrije s pomočjo aplikacije Phibrows.

Njegovo veliko odkritje pa je tudi prvi Microblading pigment brez vsebnosti težkih kovin, ki ni narejen na osnovi železovega oksida. Microblading academy Branko Babic je najstarejša Microblading šola v Evropi.

Ideja o ročnem vrisovanju obrvi izvira iz Kitajske. Branko je izvirno idejo prilagodil evropskemu tipu ženske, ki je precej drugačen od azijskega.

Vse tiste, ki si želite popolnega, naravnega videza obrvi vabim, da se naročite v mojem studiu, ki se nahaja v Ljubljani na Brnčičevi 31 ali v  Kopru v Hiši Lepote, HYPOXI studio Koper, ki se nahaja na Serminu.

Naročite se na vrhunski tretma, kjer bomo pred pričetkom opravili natančen pregled in se pogovorili o vaših željah ter vam predstavili najboljšo opcijo za vas in vaš obraz. Garantiramo vam, da boste studio zapustili popolnoma navdušeni nad svojim novim videzom.

 

Lepo vabljeni!

danijela