OxyGeneo by Pollogen

Patentirana in klinično preizkušena tehnologija OxyGeneo® poskrbi za izboljšano hranjenje in učinkovito oksigenacijo vaše kože, ki drastično pomladi in zgladi, rezultati pa so vidni že po enem tretmaju.

Preizkusite 3-v-1 super nego obraza, za katero strokovnjaki pravijo, da je boljša od mikrodermoabrazije. OxyGeneo je edinstvena nega obraza, ki hkrati omogoča globinsko čiščenje obraza, infuzijo esencialnih revitalizirajočih hranil, zdravilno oksigenacijo kože od znotraj s pomočjo kisika iz lastne krvi in ​​učinek proti staranju. Rezultati te tehnologije so drastični, koža se pomladi in revitalizira, postane čvrsta in napeta, zmanjšajo se gube in pigmentacija. Da bi bil učinek še močnejši in rezultati daljši, sledi radiofrekvenčna obdelava, ki spodbuja regeneracijo kolagena in elastina. Nega je primerna za vse tipe kože in ne zahteva okrevanja, rezultati pa so vidni takoj.

Kaj naredi OxyGeneo nego obraza tako edinstveno?

Za piling tretma izkorišča prednost mikrodermoabrazije, z vnosom revitalizirajočih hranil pa ustvari učinek pomlajevanja, hkrati pa ugodno vpliva na oksigenacijo kože od znotraj. Tretmaji OxyGeneo™ so primerni za vse tipe kože, občutljivo kožo in celo kožo s keloidnimi brazgotinami, kjer drugi tretmaji mikrodermoabrazije niso dovoljeni.

Rezultat zdravljenja z OxyGeneo:

 • Enoten ten in navlažena koža
 • Večji volumen kože
 • Mladostni sijaj
 • Povečanje kolagena
 • Zmanjšana hiperpigmentacija
 • Izboljšana reprodukcija celic
 • Zmanjšan videz gub
 • Obnovljena in spočita koža

OxyGeneo nudi 5 učinkovitih neg obraza hkrati:

1.PILING KOŽE:

Capsugen® modul odstrani zgornjo plast odmrlih kožnih celic podobno kot pri mikrodermoabraziji,

je po tretmaju koža gladka, regenerirana in pripravljena na sprejem aktivnih hranil.

Primerno za občutljivo kožo brez draženja.

2. INFUZIJA

Capsugen® modul očisti kožo in jo pripravi na infuzijo aktivnih učinkovin:

NeoRevive – za pomlajevanje in preprečevanje staranja ali NeoBright – za posvetlitev kože in

izboljšanje teksture kože.

3.OKSIGENACIJA

OxyGeneO® ustvarja mehurčke ogljikovega dioksida, ki se nežno razpršijo po površini kože in

pošiljajo kri s kisikom v ciljno območje, kar poveča kapilarni pretok in kožno presnovo.

Oksigenacija povzroči optimalno absorpcijo aktivnih sestavin.

4. TRIPOLARNA RADIOFREKVENCA

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože. To segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Je revolucionarna novost na področju estetske kozmetike, kjer brez invazivnih metod dosežemo izjemne rezultate.

Omogoča enakomerno globinsko segrevanje dermisa, subkutisa in globlje ležečega tkiva brez bolečine. Posebno pomembno je, da je temperatura dosežena v globinskih slojih višja od temperature na površini kože (od 40 do 42,5 ˚C).

Najbolj se segrejejo tista tkiva, ki vsebujejo veliko vode. Zaradi tega se najbolj segreje mišično tkivo, ki vsebuje veliko krvi, manj pa se segreje maščobno tkivo.

5.ULTRAZVOK

Ultrazvok deluje po principu ultrazvočnega valovanja, ki ima v telesu različne učinke. Ker je primeren za vse tipe kože in za skoraj vse težave, je najpogosteje uporabljen aparat v kozmetiki.

Uporabljamo ga za nego obraza, odstranjevanje drobnih mrežastih gub na obrazu, vtiranje terapevtskih snovi, izboljšanje prekrvavitve obraza. Na koncu držala je sonda, s katero počasi s krožnimi gibi potujemo po površini kože, na katero je bila predhodno nanešen gel, ki vsebuje aktivne učinkovine.

Učinki ultrazvoka:

 • Mehanični – kar ima za posledico makro masažo, ki privede do raztezanja tkiva.
 • Toplotni – zaradi trenja med molekulami pride do tvorbe toplote.
 • Biološki – pospeši regeneracijo kože, povzroči raztezanje vezivnega tkiva, izboljša prekrvavitev, poveča prodornost preparatov globoko v podkožje, mišična sprostitev.

 

ŽELITE POMLADITI VIDEZ Z OxyGeneo by Pollogen?

Naročila na termin sprejemamo: