Obloge in olja

OBLOGE IN MASKE

Obloge se uporablja za dodatno nego kože, za nego proti celulitu, mišičnim napetostim, za lepši tonus kože ali za regeneracijo kože. Obloge iz blata z dodanimi zelišči so uporabljali že Egipčani in Rimljani pred 3000 leti in še dandanes si pomagamo na podoben način. Oblogo ali masko namažemo ali vtremo v kožo ter jo nato, če gre za oblogo telesa ogrejemo, največkrat zavito v grelno blazino. Koža je po tretmaju izjemno mehka in negovana ter regenerirana.

NARAVNA GLINA

Naravna glina vsebuje veliko naravnih mineralov, ki se vpijejo skozi kožo. Glina je poznana kot naravni element pri lajšanju marsikaterih težav. V wellnessu in kozmetiki se največkrat uporablja kot obloga ali obkladek proti mišičnim napetostim in bolečinam v sklepih, pri celulitu, proti staranju kože, za tonus kože kot npr. prsni koš, zadnjica, za nečisto kožo, kot npr. akne, mozolji.
Glino lahko uporabljamo za naslednje namene:
Napetosti, bolečine, celulit, nega starejše kože, tonus kože, nečista koža.
Vsako bblogo enakomerno nanesemo na telo ter zavijemo v folijo in grelno blazino, pustimo zavito vsaj 15-20 minut, sledi tuširanje.

ZELENE ALGE

Zelene alge imajo veliko kvalitetnih lastnosti, ki jih s pridom lahko uporabimo pri tretmajih. Vsebujejo naravne minerale in vitamine in imajo izredno dobro absorbcijo v telo. Imajo učinek razstrupljanja v telesu, močan vlažilni in mehčalni učinek na kožo, učvrstijo stene kapilar in pomirjajo kožo.
Vsako oblogo enakomerno nanesemo na telo ter zavijemo v folijo in grelno blazino, pustimo zavito vsaj 15-20 minut, sledi tuširanje.

MASLENE OBLOGE

Maslene obloge so narejene iz najboljših in naj kvalitetnejših eksotičnih masel, kot so: mango maslo, shea maslo, kokosovo maslo in kakavovo maslo v kombinaciji z eteričnimi olji ter zelišči. Obloge so primerne za bogato nego kože, predvsem za suho kožo in proti staranju kože. Masleno oblogo lahko vtremo v kožo ter nato zavijemo v folijo in grelno blazino. Priporočljivo je, da z oblogo počivamo od 15 do 20 minut nato s toplo vodo speremo oblogo ali oblogo obrišemo s mehko papirnato brisačo. Koža je po uporabi maske bogato nahranjena z vitamini in maščobo, ki koži vrača vso potrebno vlago in jo primerni neguje.Nudimo:

  • OBLOGA IZ ALG IN GLINE
  • ANTI AGE OBLOGA
  • ČOKOLADNA OBLOGA
  • VEČ VRST MASLENIH OBLOG
  •  ANTICELULITNA GELNA OBLOGA
  • ANTISTRESNA OBLOGA
  • POŽIVLJAJOČA OBLOGA
  • RAZSTRUPLJEVALNA OBLOGA

PROFESIONALNA MASAŽNA OLJA

Naša profesionalna masažna olja so primerna za vse vrste masaž in za nego telesa z omamnimi vonji naravnih eteričnih olj. Narejena so z izbranimi surovinami iz celega sveta. Slovenski strokovnjaki so naredili najboljše kombinacije za določen učinek in z oceno ustreznosti na človekovo zdravje. To pomeni, da so olja popolnoma varna za uporabo in ne delujejo alergeno na kožo.
Kvalitetna masažna olja so narejena iz naravnih sestavin in vsebujejo:
naravna rastlinska olja,
naravna eterična olja,
naravne konzervanse in
rastlinska masla.

 

Lastnosti kvalitetnih in skrbno pripravljenih masažnih olj so:
da koži vračajo vlago in mehkobo,
da regulirajo maščobo na kožnem plašču,
da imamo daljši čas negovano kožo s svilnatim občutkom,
da so primerna za kožne bolezni,
da so primerna tudi za občutljive vrste kože in
da se popolnoma vpijejo v kožo.

Masažna olja so kombinacije različnih naravnih rastlinskih olj z dodanimi 100% naravnimi eteričnimi olji različnih kombinacij in koncentracij za želen učinek. Vemo, da masažno olje ni samo medij za masiranje in da ima olje veliko večji pomen. Rastlinska olja imajo koncentrirane hranljive sestavine, ki so življenjsko potrebne za nas in našo zdravo kožo. Rastlinska olja vsebujejo vitamine, proteine in minerale ter so zelo učinkovita za vlaženje kože, vsebujejo pa tudi mnogo hranilnih snovi, ki jih koža potrebuje, da ostane gladka in prožna. Dobro masažno olje je olje, ki neguje kožo, ji vrača vlago, elastičnost in mehkobo.

Vsa olja so 100% naravna brez gensko spremenjenih organizmov (kot je lahko olje soje) in pridelana na naravni način, so brez parafina, mineralnih olj, sintetičnih parfumskih olj in umetnih konzervansov.

 
 

Naročilo na termin lahko izvedete:
preko SPLETNEGA OBRAZCA,
preko e-maila Info@Hypoxi-Koper.si
,
ali po telefonu 040 190 088.