INSPIRA:MED

INSPIRA:MED

Visoko kakovostni kozmetični izdelki, izdelani v Nemčiji. Inspira kozmetika izdeluje in trži po vsem svetu s pomočjo kozmetičnih inštitutov in visokokakovostnih in modernih kozmetičnih izdelkov za nego kože. Nemško podjetje ima sedež v Aachenu, ustanovljeno je bilo leta 2000.

Razvoj odličnih in učinkovitih izdelkov je samoumeven. Inspira kozmetika ponuja recepte več vodilnih raziskovalnih laboratorijev v Nemčiji in drugih državah EU ter Švici. Za podjetje je partnerstvo, oseben in pošten odnos s strankami zelo pomemben. Inspira kozmetika ponuja kozmetičnim salonom, SPA in medicinskim SPA, profesionalne koncepte izdelkov za nego kože. Tu je bila ponudba razvita z najnovejšimi ugotovitvami znanstvenikov in proizvedena v najvišji kakovosti.

Vodilni kozmetični laboratoriji v Evropi razvijajo izdelke, ki temeljijo na trenutnih potrebah in najnovejših znanstvenih ugotovitvah. Pri izbiri surovin se prednostno uporabljajo naravne sestavine. Vendar pa se uporabljajo inovativne in visokokakovostne biotehnološko proizvedene surovine. Njihov moto je:doseči največji učinek, a na čim bolj naraven način. Izdelki so izdelani po najvišjih proizvodnih standardih, ki prestajajo stalni nadzor kakovosti.

 

 

 

 

 

 

 

INSPIRA:MED Sinergija medicine in kozmetike

Koža, naš največji organ, je vsak dan izpostavljena različnim zunanjim in notranjim vplivom. Profesionalni stres, suh zrak, ki ga ustvarijo ogrevalni sistemi, hitra hrana, alkohol, stimulansi, kot so tobak, in vplivi okolja. Ta stalni stres pušča za seboj vidne dokaze, kot so prezgodnje gube, pigmentacijske sledi, bledica kože in pordelost. Ali ne bi bilo lepo, da bi lahko odstranili staro kožo in jo nadomestili z novo? Dobra novica je, da lahko! Z inspira: med, nežno alternativo plastičnim operacijam, so razvili celostno metodo, ki nam pomaga hitro povrniti gladko kožo, mladosten videz in nato ohraniti enakomerno sijočo kožo.

Inspira: zdravljenje kože se opira na zanesljiv duo: dermatologa ali lepotnega strokovnjaka in VAS. Skrivnost njegovega uspeha je popolna kombinacija zdravljenja kože v inštitutu in kasnejša oskrba, ki jo sami izvajate doma, z uporabo izdelkov, posebej razvitih za to.

Inspira: med je celostna metoda, ki je sestavljena iz samo treh korakov. V prvem koraku površino kože nežno odstranimo s pomočjo sadnih kislin – izvedemo blagi piling, da osvobodimo kožo sivega odtenka. V drugem koraku se sprožijo postopki regeneracije kože na celični ravni, v tretjem koraku pa se uporabljajo prilagojeni izdelki, ki zaščitijo regenerirano kožo in povdarijo njeno lepoto.

Inspira SKIN WIZZARD je inovativni aparat, s katerim lahko zaustavimo staranje!

 

 

 

Tretma z aparatom sestoji iz dermoabrazije, liftinga kože celotnega obraza in posebnega tretmaja glajenja gub in drobnih linij.

Le 25% staranja kože je genetsko določeno. 75% staranja kože povzročajo: onesnaževanje okolja, napačna prehrana, življenjski slog, duševni in fizični napori in UV-sevanje.

Kako poteka staranje kože:

Od 25. leta dalje se okoli oči pojavijo črte, črte med obrvmi, zmanjšajo sposobnost kože, da zadrži vlago in zmanjša elastičnost kože.
Od 40. leta začnejo črte okoli oči bolj izstopati in na čelu in okoli ustnic se pojavijo črte, majhne črte na vratu in vratu, na dekolteju in okoli ličnic. Delitev celic se upočasni in v koži je močna prisotna izguba transepidermalne tekočine. Koža postane šibkejša.
Od 55. leta naprej nastajajo jasno vidne gube, koža izgubi večino sposobnosti zadrževanja vlage in proizvodnja hialuronske kisline se zmanjša. Zmanjša se proizvodnja kolagena in elastina. Delitev celic se upočasni in regeneracija celic postane počasnejša. Odmrla plast postane debelejša.

S certifikatom Mojstra v pomlajevanju, katerega je naš salon prejel PRVI V SLOVENIJI imamo na voljo ekskluziven tretma po sitemu Inspira: med s katerim lahko zelo omilimo znake staranja. Z aparatom lahko izvajamo naslednje tretmaje:

DERMOABRAZIJA
Zgornji sloj kože se sposebnim nastavkom nežno odstrani. To spodbudi kožo, da se hitreje obnovi. Roženina preprečuje, da bi se koža v mlajši starosti po nepotrebnem hitro starala, pri  starejši koži je torej neizogibno, da se stratum corneum torej roženina zgosti. Takrat z dermabrazijo poskrbimo, da se odmrla plast tanjša in tako kožo hitreje obnavljamo.

Skin wizard je edini aparat na tržišču, ki dovoljuje uporabo dermoabrazije tudi poleti, torej v vseh letnih časih brez ovir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIFTING
Po dermabraziji je koža “odprta”. S posebnim nastavkom naredimo na tisoče nevidnih kanalov na koži celotnega obraza, tretma pa je popolnoma neinvaziven in popolnoma neboleč. Ti mikro kanali omogočajo veliko absorbcijo seruma s pravilno velikostjo molekule. Le ta prodira v globlje plasti kože, da zagotovi spodbudo za nadaljnjo delitev celic. Ta del tretmaja preprečuje hitro staranje mlajše kože in pri starejši koži pospeši delitev celic, tako da je le ta spet videti mlajša in bolj zdrava. Sledi še intenzivnejša lokalna obdelava tistih delov obraza, kjer so se oblikovale črte ali gube. Spet neinvazivno in popolnoma neboleče. Namen tega dela tretmaja je “ciljno” zagotoviti, da se koža regenerira tam, kjer so se že oblikovale črte in gube, tako da postanejo manj vidne.

 

 

 

Po tretmaju:
Po tretmaju z napravo Inspira: med je zelo pomembno, da kožo vsak dan dobro zaščitite s Premium Age Protector SPF30 in ustrezno hidrirate in negujete s produkti, ki so zasnovani za nego po tretmaju. Samo na tak način boste zares zadovoljni z rezultatom.

 

PRIPOROČILA GLEDE TRETMAJA:

  • tretmaje lahko ponavljamo med 7-10 dni, glede na tip in reakcijo kože
  • po tretmaju priporočamo, da se 48 ur izogibate savni in direktnemu izpostavljanju soncu (oz če greste na aktivnosti na prostem, predlagamo v tem času faktor 50)
  • istočasno ne izvajajte drugih pilingov, niti doma
  • samo z uporabo iste vrste kozmetike vam lahko zagotavljamo rezultat, prav tako ne moremo predvideti morebitnih reakcij zaradi uporabe druge kozmetike
  • NUJNA je uporaba zaščitne kreme Inspira.med spf30, ki je sestavni del tretmaja neglede na letni čas (torej v času izvajanja tretmajev)
  • Tretmaje v celoti izvajamo preko celega leta, v času od 01.maja do 01.oktobra le omejimo uporabo kislin na najnižjo

 

 

Naročilo na termin lahko izvedete:
preko SPLETNEGA OBRAZCA,
preko e-maila Info@Hypoxi-Koper.si
,
ali po telefonu 040 190 088.