NAROČILO NA TERMIN

NAROČANJE NA TERMIN

Vljudno prosimo, če preberete naslednje vrstice, preden oddate naročilo na svoj termin.

V spodnjem spletnem obrazcu se lahko prijavite na vse vrste treningov in tretmajev, ki jih ponujamo v Hiši Lepote, tako na individualne tretmaje, kot na pakete storitev.

Brezplačni posvet ponujamo izključno za pakete storitev preoblikovanja telesa in pomlajevanja obraza. Za individualne tretmaje predhodnega brezplačnega posveta ni.

BREZPLAČNE posvete izvajamo glede na razpoložljivost terminov. Pri izbiri termina za brezplačni posvet vas vljudno prosimo za prilagodljivost, saj je trenutno veliko povpraševanja in se vsem skušamo kar najbolje prilagoditi.

POMEMBNO!

Vaše naročilo na tretma NI POTRJENO, dokler ne prejmete potrditvenega e-sporočila ali sms sporočila. Vaša rezervacija je informativne narave in jo mora administrator potrditi.

Niste prepričani, kateri tretma izbrati? Izberite možnost “TRETMA PO IZBIRI” in nam v opombah napišite, katera storitev vas zanima oz kakšno težavo imate. V tem primeru vas bomo pred potrditvijo termina kontaktirali in skupaj ugotovili, katera storitev je najboljša za vas.

Hvala za razumevanje in zaupanje. V veselje nam bo, pomagati vam preoblikovati vaše telo.

Loading...