Naravno oblikovanje obrvi (po metodi NEYES)

Metoda Neyes Brows je namenjena oblikovanju obrvi na naraven način, zato se nekatere obrvi lahko rehabilitirajo in sčasoma postanejo prav take, kakršne želite.

Metodo je razvil Günter Krause, ki že več kot 25 let sodi med vodilne nemške strokovnjake na področju kozmetike. Ker je neagresivna, lahko takoj po tretmaju nadaljujete s svojimi opravili, ali odidete po opravkih, v službo …Posebnost tretmaja je, da lahko naraven izgled dosežemo samo, če imate zadosti svojih obrvi, pomeni, da v kolikor so populjene počakamo da izrastejo.

Postopek je popolnoma personaliziran. Potem, ko vaše obrvi pobarvamo, opravimo izmero vašega obraza in zarišemo okvir, ki je idealne oblike za vaš obraz. Nato sledijo še ostali koraki, s katerimi najbolje izkoristimo naravne danosti in značilnosti. Med samim postopkom obrvi tudi povoskamo, postrižemo, nitkamo, oblikujemo s pinceto …

Poudariti želimo, da uporabljamo le vrhunske materiale (voski, barve, nitka). Voski so prilagojeni različnim tipom kože, tudi tisti najtanjši in najbolj občutljivi.

Ko nas boste obiskali prvič, si prosim rezervirajte približno 1 uro. Prvi tretma namreč vključuje tudi posvet z vključenim merjenjem in svetovanjem. Tu izberemo najprimernejšo barvo za vaše obrvi in pripravimo prav vašo, osebno šablono.

Korekturo svetujemo na 30 do 90 dni in traja od 30 do 45 minut.

POMEMBNO!

Če imate naravno redke obrvi in posamezne dele, kjer dlačic ni in nikoli niso rastle in iščete dolgoročno rešitev, da vam vsako jutro ne bo potrebno senčiti obrvi TA METODA ZA VAS NI PRIMERNA. Na kožo namreč ne vrisujemo ničesar, na koncu le zasenčimo s senčko, ki se ob umivanju izpere in postopek ni polpermanenten (kot npr microblading, ki je v tem primeru za vas boljša izbira).

Če ste obrvi preveč populili je običajno prvi korak, da jih z določenimi serumi za pospešitev rasti obnovimo in nato počasi, brez da jih stranka puli oblikujemo v želeno obliko (za lep rezultat je lahko potrebnih nekaj mesecev, odvisno od hitrosti rasti dlačic in stanja v katerem so obrvi).

5 razlogov za oblikovanje obrvi

1. Oblikovali bomo le vaše naravne obrvi, zato ni pomembno, ali so temne ali svetle.

2. Oblikovanje je popolnoma personalizirano, saj temelji na natančnih izmerah vašega obraza.

3. Gre za neinvaziven postopek brez bolečin in brez oteklin, obenem pa rezultat ni trajen in se ne ohrani na koži!!

4. Visokokakovostne barve za obrvi vam zagotavljajo obstojnost do 4 tedne, ob tem pa vaše obrvi ostajajo naravno mehke.

5. Z naravno metodo vam lahko pomagamo, da se vaše naravne obrvi tudi rehabilitirajo, če so preveč populjene in še rastejo in sicer s posebnim keratinskim nanosom in serumom za uporabo doma.