LPG proti celulitu

LPG tehologija za odpravo celulita

Metoda LPG je znanstveno in klinično dokazana, ima FDA certifikat in je edini aparat v boju proti celulitu, ki je priznan s strani svetovne asociacije plastičnih kirurgov (ISAPS).

Rezultati, doseženi z metodo Endermologie (LIPOMASAŽA) so potrjeni v več kot 3000 kliničnih in znanstvenih študijah po celem svetu.

Prvi aparat LPG je bil razvit v Franciji leta 1986, so pa to dejansko prvi aparati na svetu, ki so bili namenjeni obdelavi pomankljivosti na koži in patologiji vezivnega tkiva.
Endermologie anticelulitna metoda je poznana po celem svetu, kar dokazuje 140 milijonov do sedaj uspešno opravljenih tretmajev.

 

 

 

 


Prijava na termin

KAKO DELUJE LPG?

LPG deluje na principu mehanske stimulacije kože s pomočjo dveh, medsebojno neodvisno motoriziranih valjčkov, ki omogočata globoko delovanje na maščobne obloge( LIPOMASAŽA).
LPG pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva, poveča lokalno mikrocirkulacijo in limfno cirkulacijo, pospeši metabolizem in izločanje toksinov iz telesa ter s tem izločanje celulita in zmanjšanje maščobnoh oblog.
Poleg odpravljanja maščobnih oblog in celulita, LPG Endermologie tudi učvrsti ohlapno in povešeno kožo in je primeren tudi za poporodne in postoperativne tretmaje.

1465392163

Kaj je Endermologie® (Endermologija)?

Endermologija je zaščiten izraz za vse tehnike tretiranja obraza in telesa, ki se uporabljajo pri delu z LPG aparati – za odpravljanje celulita in lokalizirane maščobe, preoblikovanje postave, učvrstitev kože in limfno drenažo.

Endermologija je znanstven postopek celične stimulacije, ki ga je razvil LPG in je potrjen v več kot 85 znanstvenih raziskavah. S postopkom mehanske stimulacije kože dosežemo ponovno aktivacijo mirujoče celične aktivnosti.

Endermologijo uporabljamo na več področjih, predvsem za zdravje, lepoto in dobro počutje.

Z LPG tehniko se bodo iz vašega telesa izločili zastala voda, toksini oz. odpadne snovi in celulit, zmanjšale se bodo lokalizirane trdovratne maščobne obloge, pospešil se bo metabolizem in ustvarilo se bo novo vezivno tkivo,kar bo učv

 

rstilo vašo kožo. Spet boste vitki, brez nadležnega celulita in maščobni

 

h oblog,vaše noge bodo lahke, vaša koža pa čvrsta in prožna.

LPG ENERMOLOGIJA je primerna za vsak tip kože ne glede na vašo starost.

 

  • Primerna je za ženske po porodu, ki si želijo postavo kakršno so imele prej (tretma se prične izvajati, ko je hormonsko stanje uravnano, po 2 rednih menstrualnih ciklusih),
  • za ženske v menopavzi, ko se zaradi hormonov maščoba izraziteje nabira na zgornjem delu telesa: hrbtu, rokah, okoli pasu in ledvenega dela, okoli bokov in drugje.
  • za moške, ki se jim nabira maščoba okoli pasu kljub zdravemu načinu življenja, ki bi radi shujšali in si preoblikovali telo, pa tudi tistim, ki bi si radi po hujšanju okrepili svoje telo in se znebili ohlapne kože.

Kako deluje endermologija?

LPG patentirana lipomasažna tretmanska glava in odgovarjajoči K-MODUL z dvema neodvisnima motoriziranima valjčkoma izvajata terapijo, ki je neboleča, neinvazivna, neagresivna in popolnoma naravna. LPG cellu M6 terapija v celoti poteka pod računalniškim nadzorom,kar lahko spremljate na displeju ves čas vaše terapije. Terapija je 100 % naravna, temelji na principu mehanske stimulacije.

Endermologijo lahko izvajamo na različnih predelih kože z zelo širokim izborom aplikacij.

Kaj je mehanska stimulacija?LPG-Endermologie-V023-K-Form-Kosmetikschule-Schäfer

Mehanska stimulacija je način delovanja, znanstveno dokazan in priznan v strokovni javnosti. Mehanska stimulacija na površini kože pošilja različne signale-odvisno od izbrane terapije, globoko v celice (v maščobne celice oz. adipocite in fibroblaste) in s tem izzove biološko reakcijo – spodbudi tvorbo kolagena in elastena ali pospešuje lipolizo.

Tehnologija ROLL

Dva neodvisna motorizirana valjčka roll masažne glave (patentirane s strani LPG) nežno dvigujeta kožo v tretmansko komoro in jo obdelujeta s tremi možnimi smermi gibanja, odvisno od zastavljenega cilja. Različni pregibi, ki pri tem nastanejo, obdelujejo različne tipe vlaken, ki vsebujejo celulit, maščobo, edeme, fibroze, sprijeto, tanko, krhko in ohlapno tkivo.

lpg-2

Kaj so septe?

Septe so vzporedne pregrade, ki delijo hypodermis v majhne votline, ki vsebujejo maščobne celice.

Ko se maščobne celice povečajo, te pregrade spremenijo svojo obliko in na mestu, kjer so pritrjene na kožo, se pojavi videz pomarančne lupine – pojavi se celulit.

Lipomasaža najprej sprosti te pregrade in izboljša cirkulacijo, hkrati pa mehansko delovanje roll masažne glave sproži biološke odzive in ponovno aktivira naravno odstranjevanje nakopičenih maščob.

Naročilo na termin lahko izvedete: