Laser

Rešite se nadlog kot so dlačice, žilice, akne, glivice, pigmentacije, gubice in si izberite tretma z IPL + RF tehnologijo, saj boste prijetno presenečeni nad končnimi rezultati. Sami rezultati ( odvisno od tipa kože ) sežejo tudi do 90 % rezultatov. Prosimo, da pred nakupom storitve preberete za koga tretmaji niso priporočljivi in če vam še kaj ni jasno nas obiščite , povprašajte ali kontaktirajte na našo gsm številko.

IPL + RF tehnologija se v lepotnih ustanovah uporablja za:

  • trajno odstranjevanje dlačic
  • pomlajevanje odstranjevanje gubic
  • odstranjevanje aken
  • odstranjevanje raznih pigmentacij
  • odstranjevanje glivic

IPL+RF tretmaji predstavljajo edinstven pristop k reševanju najrazličnejših problemov.

Le-te rešujemo z najnovejšimi in najučinkovitejšimi tehnologijami, ki so po kakovosti in zagotovljenih rezultatih v samem svetovnem vrhu.

V našem studiu smo izbrali IPL + RF napravo e-Lite car, ki omogoča trajno vidne rezultate in je zelo varna zaradi svojega izjemnega hlajenja.Tehnika hlajenja znižuje začetno temperaturo kože pred, med in po tretmaju, kar zmanjša neudobje.Hlajenje lahko v največji možni meri poveča energijo tretmaja, ne da bi to povečalo neželene učinke.

Za postopke trajnega odstranjevanja dlačic imamo torej povsem novo, visoko kakovostno napravo z eLite tehnologijo, ki hkrati združuje dve energiji IPL + RF (radiofrekvenca). Dosegli smo še boljšo kakovost naših storitev, rezultati bodo še boljši, uspešno pa lahko odstranimo tudi sive, rdeče in svetle dlačice, ki se večkrat pojavljajo na bradi, brčicah.

 

epilacija-1
Epilacija

KAJ JE TRAJNA DEPILACIJA

IPL + RF laser (intenzivna pulzna svetloba + radiofrekvenca) je aparat za selektivno fototermolizo. Dovršena tehnologija združuje izkušnje in raziskave s področja elektro-koagulacije in laserske tehnike.

IPL + RF tehnologija, ki združuje IPL  energijo, radiofrekvenčno energijo ter hlajenje ročnika. Vse tehnologije delujejo sočasno, kar pripomore k najboljšim rezultatom tudi na svetlejših, tankih ter mehkih dlačicah, na zelo varen način, ki zmanjša možnost opeklin.

Metoda je neinvazivna, saj se koža ne prebada. Sam postopek izključuje možnost nastanka okužbe, ker je svetloba laserja 100 % sterilna.

Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL+RF napravo je povsem neboleč, v celoti varen in, kar je daleč najlepše, postopek, ki prinaša trajne rezultate. Epilacija z IPL+RF napravo namreč prinaša trajno odstranjevanje dlak. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake. Pri tem je ključnega pomena to, da so uničene tudi tiste celice, iz katerih rastejo dlake.

Glavne prednosti IPL odstranjevanja dlačic sta , da se ne poškoduje povrhnjice ter izredno zadovoljstvo strank.Celice melanina ter lasni mešički absorbirajo specifično valovno dolžino, kar privede do segretja lasnega mešička ter ga selektivno uniči.Pri tem pa se tkivo v neposredni bližini ne poškoduje.

Za trajno odstranjevanje dlak se priporoča od 5 do 8 terapij, v intervalu 4 do 6 tednov.

Preden se naročite na tretma trajnega odstranjevanja dlak si prosim preberite na komu se laserskih tretmajev ne izvaja in dva dni pred terminom se obrijte.

Dva tedna po tretmaju vam odpadejo dlačice na predelu, kjer se je izvajal tretma z IPL tehnologijo.

Po tretmajih se izogibajte soncu.

shema-ipl-rf-450x145
Shema ipl

 

PRIPOROČENI TRETMAJI

Najprej se pogovorimo o željah posameznika, pričakovanjih, razložimo sam postopek izbranega tretmaja ter preverimo zdravstveno stanje, da izključimo morebitne kontraindikacije.

Preverimo stanje kože, kjer se bo izvajala terapija ter ali je bila stranka izpostavljena neposrednim naravnim ali umetnim sončnim vplivom tri tedne pred terapijo.Ne izvajamo tretmaja na strankah, ki imajo znatno zagorelo polt kože zaradi sončenja.Ravno tako ne izvajamo tretmaja pri strankah, ki se nameravajo sončiti v prihodnjih treh tednih.

Ocenimo strankin fototip kože.

Ugotovimo kaj je glavni vzrok za opravljanje terapije, ter kakšna so strankina pričakovanja.

Izvedemo testne spote pri najnižji priporočljivi jakosti na manj vidnem področju in počakamo par minut ali pride do odziva kože.Na temnejših fototipih kože počakamo 24 ur, da ocenimo reakcijo kože.

Preverimo ali se je stranka pobrila dan dva prej, ker če je dolžina dlak daljša kot 3-4 mm, se v izogib možnosti nastanka opeklin priporoča predel kjer se bo izvajala terapija obriti.

Med terapijo lahko pride do določenih neprijetnih občutkov in po terapiji se lahko pojavijo kratkotrajne otekline oziroma rdečica.

Dogovorimo se o natančnem terminskem planu tretmajev

Vodimo evidenco o tretmajih

KOLIKO TRETMAJEV PRIPOROČAMO

  • odstranjevanje pigmentnih in žilnih sprememb 3 do 4 terapije, v intervalu 2 do 3 tedne
  • fotopomlajevanje od 5 do 6 terapij, v intervalu 2 do 4 tedne
  • izboljšanja stanja aknaste kože ali glivic od 5 do 6 terapij, v intervalu 1 do 2 tednov
  • trajno odstranjevanje dlak od 5 do 8 terapij, v intervalu 4 do 6 tednov

OPOZORILA,POSEBNOSTI, STRANSKI UČINKI

Možni učinki do katerih lahko pride med tretmajem:

–              lahko občutite nelagoden učinek oz. manjšo bolečino v mestu kjer se izvaja tretma.

–              po tretmaju lahko pride do otekline na mestu kjer se je izvajal tretma.

–              za doseganje idealnega učinka je potrebnih 3-6 tretmajev, včasih tudi več.Celoten proces je odvisen od učinka posameznega tretmaja ter strankinih pričakovanj.

 

Tretmaja se NE IZVAJA na spodaj našteta stanja:

–              povišana telesna temperatura

–              oslabljen ( slaboten ) imunski sistem

–              nosečnost

–              epilepsija

–              diabetes

–              hiperobčutljiva koža

–              stranke, ki imajo srčni vzpodbujevalnik ali kovinske vsadke

–              stranke, ki so nagnjene k nastankom brazgotin po poškodbah

–              stranke, ki imajo občutljivo kožo na svetlobo ali so zaradi zdravil,

ki jih uživajo občutljive na svetlobo

–              psihično nestabilne stranke, ali stranke z nerealnimi pričakovanji

–              stranke obolele za kožnim rakom ali drugim rakom

–              stranke, katere ne želijo upoštevati varnostnih navodil po tretmaju; kot so sončenje ipd.

–              so ali bojo izvajali hormonsko terapijo v naslednjih treh mesecih

 

 

 

 

 

Prikaz hlajenja ročnika
Prikaz hlajenja ročnika

Naročilo na termin lahko izvedete:
preko SPLETNEGA OBRAZCA,
preko e-maila Info@Hypoxi-Koper.si
,
ali po telefonu 040 190 088.