Keratinsko vihanje trepalnic Neyes

Zakaj keratinsko vihanje?

Imate ravne ali celo navzdol obrnjene trepalnice in bi želeli poudariti svoje oči, brez zoprnega nanašanja maskare vsako jutro? Ne želite umetnih tepalnic ali vam lepilo povzroča alergije? Vas umetne trepalnice motijo zaradi kontaktnih leč? Potem je keratinsko vihanje trepalnic prava stvar za vaš nov zapeljiv pogled!
Trajno vihanje (kodranje) trepalnic ni nova stvar.Uporabljale so jo že naše babice, saj izum sega v 50.leta prejšnjega stoletja. Metode in preparati so skozi desetletja doživeli velik napredek in danes imamo na trgu več uveljavljenih blagovnih znamk. Na sam vrh vodilnih blagovnih znamk v tej industriji pa se je uvrstila Elleebana, ki prihaja iz Avstralije, certificirana pa je tudi po novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih.
In zakaj je ravno Elleebana tako posebna?

Ne samo, da nanos ne boli, ne peče, ne moti in na sploh ni neprijeten, emulzija vsebuje keratin, ki trepalnice obnavlja in jih krepi. Po le 2-3 nanosih boste opazile, da so vaše treplanice gostejše in daljše, zato je tretma zelo primeren tudi za slabše trepalnice in za vse, ki ste si ravno odstranile umetne trepalnice. Izdelek ne vsebuje Formaldehida!
Metoda je primerna tudi, če nosite kontaktne leče, ki pa jih je pred začetkom potrebno odstraniti, zato o tem obvestite stilistko. Vaše čudovite trepalnice bodo trajale 4-6 tednov, v tem času pa lahko uporabljate vsa ličila; tudi maskaro, lahko se kopate v bazenu, morju, lahko se ukvarjate s športom in savnate ter celo spite z glavo v vzglavniku :).

Opozorilo: Postopka ne izvajamo na očeh (vekah), ki kažejo kakršnokoli bolezensko stanje!

2.Blagovna znamka s katero izvajamo tretmje pa je Neyes Lashes, ki jo poznamo že od oblikovanja obrvi in prihaja in Nemčije.

Tako kot pri postopku Elleebana gre za enak vrstni red nanosa, poleg tega pa pri Neyes Lash liftu na koncu v tretjem koraku dodamo keratinski booster, da v čimvečji meri ostane na trepalnicah. To naredi na njih tudi zaščitni premaz in jih globinsko nahrani s keratinom in biotinom ter pospeši rast in jih ojača.