Keratinsko vihanje trepalnic Eleebana in Neyes Lashes

Zakaj keratinsko vihanje?

Imate ravne ali celo navzdol obrnjene trepalnice in bi želeli poudariti svoje oči, brez zoprnega nanašanja maskare vsako jutro? Ne želite umetnih tepalnic ali vam lepilo povzroča alergije? Vas umetne trepalnice motijo zaradi kontaktnih leč? Potem je keratinsko vihanje trepalnic prava stvar za vaš nov zapeljiv pogled!
Trajno vihanje (kodranje) trepalnic ni nova stvar.Uporabljale so jo že naše babice, saj izum sega v 50.leta prejšnjega stoletja. Metode in preparati so skozi desetletja doživeli velik napredek in danes imamo na trgu več uveljavljenih blagovnih znamk. Na sam vrh vodilnih blagovnih znamk v tej industriji pa se je uvrstila Elleebana, ki prihaja iz Avstralije, certificirana pa je tudi po novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih.
In zakaj je ravno Elleebana tako posebna?

Ne samo, da nanos ne boli, ne peče, ne moti in na sploh ni neprijeten, emulzija vsebuje keratin, ki trepalnice obnavlja in jih krepi. Po le 2-3 nanosih boste opazile, da so vaše treplanice gostejše in daljše, zato je tretma zelo primeren tudi za slabše trepalnice in za vse, ki ste si ravno odstranile umetne trepalnice. Izdelek ne vsebuje Formaldehida!
Metoda je primerna tudi, če nosite kontaktne leče, ki pa jih je pred začetkom potrebno odstraniti, zato o tem obvestite stilistko. Vaše čudovite trepalnice bodo trajale 4-6 tednov, v tem času pa lahko uporabljate vsa ličila; tudi maskaro, lahko se kopate v bazenu, morju, lahko se ukvarjate s športom in savnate ter celo spite z glavo v vzglavniku :).

Opozorilo: Postopka ne izvajamo na očeh (vekah), ki kažejo kakršnokoli bolezensko stanje!

2.Blagovna znamka s katero izvajamo tretmje pa je Neyes Lashes, ki jo poznamo že od oblikovanja obrvi in prihaja in Nemčije.

Tako kot pri postopku Elleebana gre za enak vrstni red nanosa, poleg tega pa pri Neyes Lash liftu na koncu v tretjem koraku dodamo keratinski booster, da v čimvečji meri ostane na trepalnicah. To naredi na njih tudi zaščitni premaz in jih globinsko nahrani s keratinom in biotinom ter pospeši rast in jih ojača.

 

OBLIKOVANJE OBRVI PO METODI NEYES BROWS

Metoda Neyes Brows je namenjena oblikovanju naravnih obrvi na naraven način, zato se obrvi rehabilitirajo in sčasoma postanejo prav take, kakršne želite. Metodo je razvil Günter Krause, ki že več kot 25 let sodi med vodilne nemške strokovnjake na področju kozmetike. Ker je neagresivna, lahko takoj po tretmaju nadaljujete s svojimi opravili, ali odidete po opravkih, v službo …

Postopek je popolnoma personaliziran. Potem, ko vaše obrvi pobarvamo, opravimo izmero vašega obraza in zarišemo okvir, ki je idealne oblike za vaš obraz. Nato sledijo še ostali koraki, s katerimi najbolje izkoristimo naravne danosti in značilnosti. Med samim postopkom obrvi tudi povoskamo, postrižemo, nitkamo, oblikujemo s pinceto …

Poudariti želimo, da uporabljamo le vrhunske materiale (voski, barve, nitka). Voski so prilagojeni različnim tipom kože, tudi tisti najtanjši in najbolj občutljivi.

Ko nas boste obiskali prvič, si prosim rezervirajte približno 1 uro. Prvi tretma namreč vključuje tudi posvet z vključenim merjenjem in svetovanjem. Tu izberemo najprimernejšo barvo za vaše obrvi in pripravimo prav vašo, osebno šablono.

Korekturo svetujemo na 30 do 90 dni in traja od 30 do 45 minut.

7 RAZLOGOV ZA OBLIKOVANJE OBRVI PO METODI NEYES BROWS

1. Oblikovali bomo le vaše naravne obrvi, zato ni pomembno, ali so temne ali svetle, redko ali gosto poraščene.

2. Oblikovanje je popolnoma personalizirano, saj temelji na natančnih izmerah vašega obraza.

3. Gre za neinvaziven postopek brez bolečin in brez oteklin.

4. Visokokakovostne barve za obrvi vam zagotavljajo obstojnost od 4 do 6 tednov, ob tem pa vaše obrvi ostajajo naravno mehke.

5. Z naravno metodo vam pomagamo, da se vaše naravne obrvi tudi rehabilitirajo.

6. To je naravna metoda dela, kakršne še ni bilo.

7. V kolikor se odločite za izdelavo personalizirane šablone: vsakodnevno vzdrževanje, ki temelji na osebni šabloni, je zelo enostavno in hitro (manj kot minuto).