Kavitacija in ultrazvok

1.Medicinska KAVITACIJA – nekirurška liposukcija je najučinkovitejša in neboleča metoda za hitro, varno in a055c3_b40c3ee076bb4ef78e0fedf1cdf6a4f7učinkovito odpravo maščobnih oblog ter oblikovanje telesa. Kavitacija zagotavlja takojšnje in dolgotrajne rezultate. Pravilna prehrana in povečana telesna aktivnost sta seveda dobrodošli in lahko precej prispevata k samemu vzdrževanju rezultata terapije.

ULTRATONE FUTURA PRO je estetska inovacija, ki združuje več različnih tretmajev za oblikovanje in definicijo telesa in obraza, ter pri tem ohraniti tonus mišic in kože. V tridesetih minutah porabite 203 kalorije, pri tem pa se uležete in sprostite, medtem ko Ultratone dela za kavitacija-1vas. Še posebno učinkovita terapija za tonifikacijo kritičnih predelov, ki jih z gibanjem težko dosežemo: notranja stran stegen, zadnjica, trebuh, podlahti. Program se pripravi glede na želje stranke in učinek, ki ga želi doseči.

 

2.ULTRAZVOK
Kot proti vsem neestetskim pojavom se lahko borimo proti celulitu. Ultrazvok je posebej učinkovit pri tem, pomaga pa tudi:

pri preoblikovanju lokalizirane debelostia055c3_ecfb1e7d942c49d783d461caa997fd8e
nega pomarančaste in grobe kože
zmanjšanje oziroma odstranitev neestetskih gub

izbolšanje tonusa tkiv,ki postanejo bolj trdna in gladkejša
zmanjšanje proticelulitnih odeblin

Ultrazvok poveča mobilnost tekočin, ki zastajajo med tkivi. Razdrobi prisotne odvečne snovi, olajša njihovo odstranitev iz telesa. Prvi rezultati se lahko ugotovijo že pri prvih tretmajih, po katerih se bo koža izkazala kot gladkejša in mehka na otip.Tretma lahko dopolnimo z bodywrap-om, kar vam daje še večje rezultate pri odpravljanju celulita.

futura_pro5

 

 

 

 

Naročilo na termin lahko izvedete:
preko SPLETNEGA OBRAZCA,
preko e-maila Info@Hypoxi-Koper.si
,
ali po telefonu 040 190 088.