Kaj je trajna depilacija

IPL + RF laser (intenzivna pulzna svetloba + radiofrekvenca) je aparat za selektivno fototermolizo. Dovršena tehnologija združuje izkušnje in raziskave s področja elektro-koagulacije in laserske tehnike.

IPL + RF tehnologija, ki združuje IPL  energijo, radiofrekvenčno energijo ter hlajenje ročnika. Vse tehnologije delujejo sočasno, kar pripomore k najboljšim rezultatom tudi na svetlejših, tankih ter mehkih dlačicah, na zelo varen način, ki zmanjša možnost opeklin.

Metoda je neinvazivna, saj se koža ne prebada. Sam postopek izključuje možnost nastanka okužbe, ker je svetloba laserja 100 % sterilna.

Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL+RF napravo je povsem neboleč, v celoti varen in, kar je daleč najlepše, postopek, ki prinaša trajne rezultate. Epilacija z IPL+RF napravo namreč prinaša trajno odstranjevanje dlak. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake. Pri tem je ključnega pomena to, da so uničene tudi tiste celice, iz katerih rastejo dlake.

Glavne prednosti IPL odstranjevanja dlačic sta , da se ne poškoduje povrhnjice ter izredno zadovoljstvo strank.Celice melanina ter lasni mešički absorbirajo specifično valovno dolžino, kar privede do segretja lasnega mešička ter ga selektivno uniči.Pri tem pa se tkivo v neposredni bližini ne poškoduje.

Za trajno odstranjevanje dlak se priporoča od 5 do 8 terapij, v intervalu 4 do 6 tednov.

Preden se naročite na tretma trajnega odstranjevanja dlak si prosim preberite na komu se laserskih tretmajev ne izvaja in dva dni pred terminom se obrijte.

Dva tedna po tretmaju vam odpadejo dlačice na predelu, kjer se je izvajal tretma z IPL tehnologijo.

Po tretmajih se izogibajte soncu.

shema-ipl-rf-450x145
Shema ipl