PHIBROWS microblading

O metodi
Vrisovanje obrvi po japonski metodi PHIBROWS® je med prvimi v Evropo pripeljal največji in vodilni strokovnjak v Evropi, Branko Babić, ustanovitelj Microblading akademije PHIBROWS®.

Metoda PHIBROWS® je primerna, če je želja obrvi urediti, poudariti obstoječo linijo, spremeniti obliko obrvi, napraviti volumen obrvi, če jih zaradi dolgotrajnega puljenja sploh ni več, ali pa so zelo redke. Metoda je zelo primerna tudi za osebe, ki so obrvi izgubile zaradi alopecije, karcinoma (kemoterapije) ali drugega razloga.

100% naraven rezultat
PHIBROWS® spada v skupino permanentnega make up-a in traja približno eno leto, lahko tudi več ali manj, odvisno od tipa kože. Vaših naravnih obrvi se ne puli, razen, če je želja po spremembi njenih oblik. Vrisovanje dlak poteka med obstoječimi, vašimi dlakami. Končni rezultat obrvi je 100% naraven.

Gre za najnaprednejso metodo japonskega vrisovanja obrvi, ki si jo lahko privoscite v nasem studiu!
S Phibrows rezilom dobimo najbolj naraven videz dlačic do sedaj, hkrati pa so PhiBrows barve povsem anti-alergene, brez kovin, ter niso testirane na živalih.

Z nadaljnim obiskom in brskanjem spletne strani hypoxi-koper.si se strinjate z rabo piškotkov in sprejemate le-te. več info

Nastavitve piškotkov so nastavljene na "omogoči piškotke" z namenom optimiziranja vaše izkušnje med obiskom. Če želite nadaljevati z obiskom brez sprememb nastavitev prosim kliknite "Sprejmem".

Zapri