Microneedling z rolerjem in INSPIRA serumi

Postopek pomlajevanja kože z medicinskim needlingom oziroma kolagensko indukcijsko terapijo, je eden najbolj uspešnih minimalno invazivnih pristopov k izboljšanju stanja kože. Laično in bolj popularno ime za ta postopek je “dermaroler”. Medicinski pripomoček Dermaroller se uporablja za odpravljanje znakov staranja kože in poškodb, ki so nastale zaradi pretiranega sončenja pri obravnavi in odpravljanju brazgotin, ki so lahko posledica opeklin, aken ali drugih poškodb, odpravljanju gub, učvrstitvi ohlapnega tkiva in zmanjšanju znakov hipo- in hiperpigmentacije. Delovanje temelji na stimulaciji kože k tvorbi kolagena, ki podpira večino tkiva in vpliva na njegovo čvrstost in elastičnost. Kadar se samemu mehanskemu spodbujanju regeneracije kože doda še hijaluronsko kislino, amino kisline in vitamine, ki tako pridejo do aktivne plasti kože, se učinek še pospeši in utrdi.

Derma Roler je torej poseben valjček z majhnimi POZLAČENIMI mikro iglicami IZ TITANA, ki povrnejo elastičnost vaše kože ( koža prične sama proizvajati naravni kolagen).
Že samo pet terapij na vaši koži odpravi skoraj vse nepravilnosti, videz vaše kože pa postane gladek in mladosten. Zaradi mikro poškodb kože, se le-ta prične samo sebe obnavljati, s tem pa pričnejo vaše gube počasi izginevati do popolne gladkosti kože. Vse skupaj se zdi zelo neverjetno, toda resnično. Boj proti gubam še nikoli ni bil tako poceni in enostaven.Uporabljamo ga tudi proti celulitu, za odpravo strij in povešene kože.

Kaj je Kolagen ?

Kolagen je ena izmed glavnih sestavin kože. Brez njega bi človeško telo preprosto razpadlo. Deluje kot lepilo za mišice, kosti, tkiva in vezi.

Terapija z Derma Roler poskrbi za naravno obnovo kolagena. Ko se telo stara, je kolagena v koži čedalje manj, zato se pojavijo gube. Koža ni več napeta in elastična, izgubi svoj sijaj. Kolagen je ena najpomembnejših beljakovin v človeškem telesu, saj je del sestavine vseh notranjih organov. Poenostavljeno povedano, kolagen daje tkivom obliko, zagotavlja njihovo trdnost in moč.

Delovanje Igličnega Rolerja je popolnoma naravno:

Mikro poškodbe, ki jih povzročijo mikro iglice s prostim očesom niso vidne. Kljub temu, da pri uporabi ne čutite nikakršne bolečine, v vaši koži nastanejo majhne mikro ranice na katere se vaše telo odzove v smeri zdravljenja, kar je povsem naravno.

Vaša koža se poškodbe obrani tako, da tvori kolagen in elastin, ki sta ključni sestavini vaše kože. Ker zares ni prišlo do nikakršne poškodbe kože, se na novo nastali kolagen le preprosto doda. Takrat izginejo gube, brezgotine se vidno tanjšajo, neravna površina kože pa se zapolni in zgladi.

Na valjčku je 192 iglic. Ko po koži z Iglični Rolerjem potegnete štiri krat levo in desno ter naprej in nazaj to povzroči več kot tisoč mikro-vbodov, ki vsak posebej spodbudijo tvorjenje novega kolagena. Ob rednem izvajanju terapij z Igličnim Rolerjem se bo občutno izboljša tekstura, elastičnosti in videz vaše kože. Koža se tako debeli, zgornje plasti postanejo bolj čvrste, vaša koža pa dobi mlajši in bolj zdrav videz. Ob rednem izvajanju terapij bo kmalu izginil tudi vaš celulit.Že po nekaj dneh uporabe bo vaša koža vidno bolj gladka. Spremembe na vaši koži bodo hitro opazili prijatelji in znanci, zato ne odlašajte, sprejmite modro in racionalno odločitev že danes in na popolnoma neboleč način poskrbite za lepo kožo na vašem obrazu, vratu in drugod. Ali veste, da drage kreme kožo le začasno napnejo, kozmetični postopki in laserski posegi pa so zelo dragi. Iglični Roler je enostaven za uporabo, cenovno dostopen, izjemno učinkovit in zanesljiv produkt.

Korak 1: Mikro-iglice nežno predrejo zgornjo plast kože. Proces je neboleč in ne povzroča krvavitve. Korak 2: Iglični Roler v koži odpre mikro kanale, kar sprosti pot produktom za nego kože, ki so posledično bolj učinkoviti. Kanalčki se sami zaprejo v roku ene ure. Korak 3: Koža sama sproži odgovor na “poškodbo”. Kolagen in elastin se dodata obstoječi plasti in s tem se izboljša prožnost kože, ki deluje mlajše in bolj zdravo.

 

Ob tretmaju z rolerjem uporabimo serume INSPIRA Accents v ampulah, ki se na vsakem tretmju tudi sproti odprejo in porabijo v celoti, serume pa izberemo glede na problematiko kože.