CENIK STORITEV

CENIK NAJDETE V PDF OBLIKI

Za storitve vas vabimo, da se naročite preko spletnega obrazca

Loading...
.

*pri problematičnih kožah, odpravah nepravilnosti ali paketih za pomlajevanje obraza so nege personalizirane, saj naenkrat uporabljamo več tehnik in se vrsta paketa določi po opravljenem pregledu kože in posvetu s stranko.

LASERSKO ODSTRANJEVANJE GLIVIC na nohtih : število ponovitev je odvisno od velikosti okužbe. Pred pričetom tretmaja mora biti okuženo področje popolnoma očiščeno, noht pokrajšan in brez nanosov (lak, permanentni lak itd). Priporočamo, da pred tem opravite medicinsko pedikuro ali manikuro.

**paketi oblikovanja telesa se oblikujejo izključno po opravljenem pregledu in posvetu glede na stanje kože in celulita, glede na želeno izgubo kg in obsega in glede na realno stanje, ki ga je možno doseči. Naročite se lahko tukaj naročilo na brezplačni posvet)

 

Cena za vsako storitev v paketu je vedno nižja glede na individualni cenik in odvisna od vrste in količine zakupljenih tretmajev. Vsak paket je popolnoma individualen, saj se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pripravimo 100% ustrezen program za odpravo problematike.

V primeru odstopa od nakupa ali koriščenja paketa preoblikovanja telesa se vedno obračunajo opravljene storitve po individualnem ceniku!

NUDIMO  UGODNE PLAČILNE POGOJE!

Naše storitve lahko plačujete z gotovino, nakazilom na TRR, bančnimi in kreditnimi karticami.

Omogočamo vam tudi obročno plačilo z Diners Club plačilno kartico (do 36 obrokov) ali v gotovini na obroke za vse zaposlene stranke. 

OBROČNO ODPLAČEVANJE ZA IMETNIKE DRUGIH LAČILNIH KARTIC:

V podjetju HIŠA LEPOTE D.O.O. ponujamo imetnikom plačilnih in kreditnih kartic nakup na obroke.

Maksimalni znesek nakupa je odvisen od razpoložljivega limita na plačilni kartici.

V primeru akcijskih cen pri plačilih na obroke zaračunavamo provizijo, glede na plačilno kartico in obroke oz.pri obročnih plačilih v gotovini se akcijska cena glede na število obrokov in čas odplačila nekoliko poviša (za več informacij nas kontaktirajte).

ODPOVEDI REZERVIRANIH TERMINOV

V primeru odpovedi rezervacije termina vas prosimo, da nam to sporočite vsaj 24 ur prej, sicer bomo šteli termin za opravljenega in ga boste v tem primeru žal morali poravnati. Če nam boste termin odpovedali pravočasno vam bomo z veseljem poiskali in rezervirali nov termin. Hvala za razumevanje.

Vse pogoje poslovanja pri nas urejajo Splošni pogoji poslovanja