AQUA PEEL

AQUA PEEL je inovativna naprava, ki združuje najbolj učinkovite tehnologije za revitalizacijo in globinsko čiščenje kože.

Vodikov piling – uporaba tehnologije vodne hidrogenacije vam omogoča globinsko čiščenje kože in zavira proces staranja. Druga molekula vodika ujame proste molekule kisika na površini kože (prosti radikali) in se poveže z vodno molekulo, ki je neškodljiva za kožo in telo. Izvajanje tega tretmaja zagotavlja izjemne učinke pomlajevanja in izboljšanje kože. Zahvaljujoč posebni tehnologiji je učinek čiščenja zelo natančen, izvajanje pa je možno tudi na občutljivi koži. Tretma se prilagodi na stanje kože in njene potrebe. V sami aparaturi so dodani serumi kateri kožo mehčajo, odpirajo, globinsko vlažijo, spodbujajo nastajanje kolagena in samo obnovo kože.

Vodni piling lahko uporabimo, kadar ne vključimo možnosti za hidrogeniranje vode in tako piling z vodo izvedemo s sesalno funkcijo. Priporoča se uporaba mineralne vode ali posebnih serumov. Čiščenje je natančno in gre za zelo higienski način odstranjevanja odmrlih kožnih celic.

Ultrazvočni čistilec kože se uporablja prav tako za globinsko čiščenje kože. Posebna kovinska ploščica oddaja nizkofrekvenčno ultrazvočno valovanje, ki omogoča zmehčanje in odstranjevanje komedonov, blagi piling, vpliva tudi na zmanjšanje hiperpigmentacij in izboljša celotni izgled kože.

Terapija s pomočjo ultrazvočnega čistilca se tako uporablja za nečisto kožo in ima velike prednosti pred klasičnim globinskim čiščenjem, saj ne pride do poškodb kože in možnosti nastanka posttravmatskih hiperpigmentacij. Zaradi izrednega čistilnega učinka in eksfoliacije tako ob redni uporabi ultrazvočnega čistilca zmanjšate pojavnost komedonov in mozoljev.

Ravno tako je terapija s pomočjo ultrazvočnega čistilca primerna tudi za kožo s prisotnimi hiperpigmentacijami in kožo kjer se že izkazujejo gubice.

Po redni uporabi ultrazvočnega čistilca bo vaša koža ponovno sijoča, brez nečistoč in enakomerno obarvana.

Pršenje termalne vode s kisikom – se spremeni v meglico, katera izboljša absorpcijo termalne vode v kožo, voda napolnjena s kisikom aktivira kožne celice. Tako se celice napolnijo in naša koža dobi volumen – globinsko navlažena koža.

Bipolarna Radiofrekvenca – segrevanje tkiva, posledično se odprejo pore in serumi dosegajo globlje plasti kože. Izboljša se struktura koža – fine linije in gub, ohranja se elastičnost kože.

Ultrazvok – zmanjšuje rdečico na obrazu, deluje na blage in trdovratne akne, zmanjšuje pege in pigmentne madeže, regulacija kože, zmanjšuje podočnjake.

Hladen tretma: zoži krvne žile in kapilare, okrepi vezivna vlakna s čimer koža postane napeta in elastična. Gladi gube in razvejane žilice. Škodljivi odpadni produkti v kvi povzročajo zoževanje krvnih žil in s tem zmanjšujejo pretočnost ožilja. S tem postopkom lahko odpravimo ali omejimo pojav. Povečamo stopnjo presnove aktivnosti počasnih celic, zmanjšujemo občutljivost živcev, sprožimo pomirjajoč učinek, zmanjšamo otečenost.

 

 

Naročilo na termin lahko izvedete:
preko SPLETNEGA OBRAZCA,
preko e-maila Info@Hypoxi-Koper.si
,
ali po telefonu 040 190 088.