ADIPOLOGIE® prva prava alternativa kirurški liposukciji

Zmanjševanje obsega, preoblikovanje, čvrstitev in odprava celulita z ADIPOLOGIE ®

❣️Smo prvi v Sloveniji, ki nudimo preoblikovanje kritičnih predelov telesa z najnovejšo in neinvazivno tehnologijo, ki nudi hitre in vidne rezultate❣️

OBLIKOVANJE TELESA ŠE UČINKOVITEJŠE! ODSTRANITE CELULIT IN NAKOPIČENO MAŠČOBO Z ADIPOLOGIE ® REVOLUCIONARNO ANTI AGE NEGO TELESA.

Adipologie je edinstvena, popolnoma varna in neboleča tehnologija za odstranjevanje maščobnih oblog za ženske in moške. Z njeno pomočjo preoblikujemo določene problematične dele telesa. Ni ureznin, bolečin in dolgotrajnega okrevanja, rezultat pa je napeto in oblikovano telo. Tretma je idealen za moške in ženske, ki želijo zgladiti in popraviti telesne nepravilnosti, ki jih z vadbo in pravilno prehrano ne morejo odpraviti, saj so vidni, zadovoljivi in dolgotrajni rezultati doseženi v kratkem času.

ADIPOLOGIE®

KAJ JE ADIPOLOGIE TEHNOLOGIJA IN ZAKAJ JE POSEBNA?

Adipologie je posebej patentirana tehnologija oblikovanja telesa, ki cilja na nakopičeno maščobo na najglobljih in najtežjih predelih. Gre za napravo nizke frekvence in intenzivnosti, t.i LFU (Low Frequency Ultrasound), ki se od drugih podobnih, trenutno dostopnih tehnologij razlikuje po stopnji prodiranja v podkožje. Adipologie stimulira kolagen v hipodermisu, podkožni plasti, ki je primarno odgovorna za odlaganje maščobe.

VARNOST TEHNOLOGIJE ADIPOLOGIE ® SO POTRDILE ŠTEVILNE KLINIČNE RAZISKAVE IN MEDICINSKE ŠTUDIJE!

 

Razlika v stopnji penetracije je tisto, kar naredi Adipologie revolucionarno. Za razliko od standardne penetracije 45 stopinj pod kožo nam tehnologija Adipologie omogoča, da dosežemo maščobno celico pod kotom 70 stopinj, ki bo med mehansko stimulacijo sprostila veliko količino energije. Energija, ki jo maščobna celica sprosti med stimulacijo, je pravzaprav maščoba, ki jo naše telo lahko porabi na povsem naraven način, pomeni da je tretma popolnoma zdrav in primeren za vsakogar. Po paketa obdelane celice ostanejo aktivne dolgo časa. 👌 To upočasni njihovo staranje, poveča volumen in optimizira dolgo življenjsko dobo rezultatov.

ADIPOLOGIE ® METODA:

  • JE NARAVNA IN NEINVAZIVNA
  • NAPNE  IN POMLADI TKIVO V NOTRANJOSTI, BREZ DA GA POŠKODUJE
  • SPODBUDI PROIZVODNJO KOLAGENA,
  • ODSTRANUJE MAŠČOBNE OBLOGE IN KREPI KOŽO

OPIS TRETMAJA:

Adipologie metoda vključuje uporabo posebnega sistema, ki vključuje multifokalni ultrazvočni aparat, s katerim lahko obdelamo posamezne cone. Med tretmajem nanesemo gel na predel, ki ga tretiramo in pričnemo z uporabo sonde. Med tretmajem stranka ne sme občutiti ničesar.

ADIPOLOGIE® UPORABLJAMO TUDI ZA NAJKOMPLEKSNEJŠE PRIMERE saj s spodbujanjem proizvodnje kolagena napnemo kožo in delujemo na kompaktnost kože in podkožja.

IZBEREMO DOLOČENO OBMOČJE TJ. LOKALIZIRANO MAŠČOBNO OBLOGO , KI JO ŽELIMO PREOBLIKOVATI IN NE DELUJMO IZVEN NJE.

❣️EDINA PRAVA ALTERNATIVA KIRURŠKI LIPOSUKCIJI, Z ENAKIM REZULTATOM, A BREZ BOLEČIN, OTEKLIN  IN DOLGOTRAJNEGA OKREVANJA❣️

Katera področja lahko tretiramo z ADIPOLOGIE ® metodo?

Tretiramo lahko vse predele telesa, ki so nagnjeni h kopičenju maščobnih oblog: roke, noge, trebuh, zadnjica in stegna. Kako dolgo traja tretma? Trajanje tretmaja je odvisno od tretiranega območja. Tretmaji majhnih con trajajo približno 20 minut, medtem ko tretmaji velikih con trajajo približno 30 minut.

Koliko tretmajev je potrebnih? Za dolgotrajen rezultat je potrebnih vsaj 6 tretmajev.

Koliko časa mora preteči od tretmaja do tretmaja znotraj paketa? Priporočljivo je, da je interval med tretmaji 14 dni. Paket tretmajev je treba izvajati neprekinjeno, da ne bi ogrozili dolgoživosti rezultatov.

Najmanjši paket tretmajev je 4, ki se lahko izvedejo zaporedno s pavzo med 7-14dni (pri večjem številu tretmajev je obvezna pavza 14dni).

Adipologie metoda popolnoma odstrani maščobne obloge na tretiranem območju. Hkrati spodbudi proizvodnjo kolagena in krepi kožo. Na ta način prispeva k daljšemu in vidnejšemu učinku samega postopka.

 

 

 

 

 

Se želite znebiti odvečnih maščobnih oblog z ADIPOLOGIE ® metodo?

Naročila na termin sprejemamo: